Vår service

img

E-handel

Vi levererar en kraftfull komplett e-handelslösning som är baserad på plattformen Prestashop, en av marknadens ledande och mest kraftfulla Open Source-plattformar inom e-handel. Vi hjälper dig att designa din e-handelsbutik och anpassar dina krav på funktioner enligt dina önskemål. Plattformen är responsiv, SEO (sökmotoroptimerad) och har i grunden ett stort antal inbyggda funktioner samt tillbehör.

Web Design

”Syns du inte finns du inte”

ja det stämmer förstås, vi hjälper dig att synas på webben med en snygg och funktionell hemsida. Vi ser till att du blir synlig på sökmotorer som Google och hjälper dig komma igång med att sköta din sida på egen hand. Vi kan även hjälpa dig att sköta om den fortlöpande åt dig.

– Ditt mål vårt uppdrag –

img
produktbild_service

Produktfotografering

Vi har mer än 20 års erfarenhet inom det mesta som rör fotografering; Produkt, miljö, event, porträtt och bröllop både i studio och ”on location”. Inga uppdrag är omöjliga för oss, din idé är vår uppgift att förverkliga. Med komplett högkvalitativ fotoutrustning både för fotografering i studio eller på annan plats. Kontakta oss gärna för en diskussion och offert.

Layout - förpackningar

Det finns många sätt att skapa förpackningar på, vi hjälper dig att ta fram originalet efter dina önskemål och idéer. Vi har även ett brett kontaktnät med välkända och pålitliga tillverkare i olika delar i världen.
Förpackningar layout design
img

UI/UX Prototyping (inom kort)

As both the websites, desktop applications and mobile websites now offering more functionality to end users, that they can either need or apprehend, the UI/UX became front and center. Believe me, after I’ve worked on hundreds of user interface & user experience prototypes over my long career as a web designer, I know how it should be done. That said, my skills will ensure users will be happy with what they’ll get!

Google & Sociala medier

Dessa verktyg är ett måste idag för att lyckas med sin försäljning online. Vi hjälper dig att sätta upp alla google’s plattformar samt instagram och Facebook.

Google Facebook Instagram